Connect with us

Muzica

Lora lanseaza piesa retrasa de la Eurovision!

Published

on

La doar cateva saptamani dupa finalizarea competitiei Eurovision Romania, Lora lanseaza videoclipul piesei „I know”, cea pe care a decis sa o retraga din concurs imediat dupa ce a fost anuntata ca s-a calificat in semifinala.

“Alter ego-ul meu este pe scena. Se reinventeaza si evolueaza constant. Acum pune stapanire pe fata fragila si naiva pe care o stiti deja. Ea nu dispare. E inca acolo, in interiorul meu, dar are nevoie de vindecare. Trebuie sa fie mai constienta de lumea din jurul ei. EU sunt aici sa o protejez si sa ii arat realitatea asa cum este ea. EU sunt vocea aceea care ii spune sa aiba curaj, sa lupte, sa nu renunte niciodata! Iar EA nu renunta. Se transforma. Se maturizeaza. Se metamorfozeaza.
‘I Know’ reprezinta acel moment de rascruce in care decizi pe ce cale vrei sa mergi mai departe. E acel moment in care spui PUNCT si o iei DE LA CAPAT.
Va invit sa o descoperiti pe LORA asa cum nu ati mai cunoscut-o pana acum… I KNOW!” – Lora

„I know” este piesa retrasa de la Eurovision!

Single-ul “I Know” a fost compus de catre producatorii americani DA BEAT FREAKZ, iar videoclipul si regia acestuia poarta semnatura lui SAN. Producatorii clipului sunt Radu Selaru si Cristian Puchiu, iar DOP este Bogdan Filip.

Please follow and like us:
20

Trending