Connect with us

Muzica

Ștefan Bănică lansează o nouă melodie – ‘Mama’

Published

on

Stefan Banica aduce in dar un martisor muzical: cantecul “Mama”. Cantecul este o balada plina de sensibilitate, dedicata celei care ne-a dat viata. Melodia “Mama” se va afla pe urmatorul material discografic al lui Stefan Banica, al saisprezecelea album de autor din cariera. Albumul va fi lansat in toamna acestui an si va fi promovat printr-un turneu national de amploare.

“Mereu am spus ca datorez tot ceea ce sunt si ce am celor care mi-au dat viata, parintilor mei. Pentru tatal meu am scris un cantec in 1996, intitulat “Lui”, la un an dupa ce s-a dus dintre noi. Dar mamei mele nu i-am dedicat nici un cantec, desi merita nu un cantec, ci o opera intreaga pentru tot ce-a facut pentru mine. Si mi-am dat seama ca trebuie sa fac acest lucru atata  timp cat suntem inca impreuna pe pamantul asta si ne putem bucura unul de celalalt. As vrea sa ascultati acest cantec cu sufletul si sa va ganditi fiecare, indiferent de varsta, la cea care v-a dat viata si, prin acest cantec, sa-i aducem fiecare dintre noi un modest omagiu pentru dragostea cu care ne-a crescut si, de multe ori, pentru sacrificiile pe care le-a facut pentru noi.” – a declarat Stefan Banica.

Asculta live Stefan Banica

Nu uitati ca puteti asculta noul single “Mama”  live pe data de 4 martie la cele doua concerte acustice  “Te iubesc, femeie!” (ora 17 & ora 20, Sala Radio Bucuresti), dar si la concertele extraordinare “Te iubesc, femeie!”, care vor avea loc, in premiera, la Focsani (6 martie, Sala Polivalenta) si la Piatra Neamt (7 martie, Sala Polivalenta). (Citeste si: Tiberiu Albu lanseaza primul album!)

Please follow and like us:
20
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending