Connect with us

Muzica

Andra, concertul care a schimbat tot

Published

on

Andra si-a vazut visul implinit. Una dintre cele mai iubite artiste din Romania a sustinut timp de trei zile consecutiv show-ul “Iubirea Schimba Tot” in fata a mii de oameni.

Pentru concertul “Iubirea schimba tot”, Andra a repetat zilnic timp de o luna si jumatate.
In concert s-a folosit o aparatura foarte performanta, pentru mixajul sunetului, folosita si de artisti internationali precum Beyonce, Robbie Williams sau Justin Bieber, conform declaratiilor producatorului.

Pentru ca spectacolul sa se desfasoare la cele mai inalte standarde din punct de vedere vizual, podeaua Salii Palatului a fost refacuta iar scena a fost practic reconstruita pentru concert. Ecranele LED imense, aparatura si scenografia aduse au incaput in 14 camioane de 7,5t. Timp de doua zile s-a lucrat incontinuu pentru ca totul sa fie gata la timp.

Smiley, invitat surpriza!

Dincolo de aceste detalii tehnice, show-ul a fost unul deosebit de emotionant. Smiley si-a facut aparitia in mod surprinzator, in timpul piesei “Somewhere over the rainbow”.

Un alt moment electrizant al serii a fost cel în care Andra s-a schimbat într-o ținută cu inspirație tradițională și a interpretat piese din folclorul românesc. Publicul a aplaudat indelung reintrarea ei in scena. Formatia a avut atunci 42 membri: 4 solisti in backing vocals si 38 de instrumentiști au fost în total pe scenă si pentru asta, din care 18 din Ansamblul Fraților Advahov. Artista și-a dorit ca muzica românească să aibă profunzimea și sensibilitatea pe care numai zeci de instrumente o pot da.


Alături de ea au urcat, pe rând, tatăl ei, Alexandru Mihai, și fratele și cumnata, Săndel și Aurora Mihai. Ultima piesă din capitol este o compoziție semnată Săndel Mihai despre care Andra a spus că o emoționează și îi reamintește cât de norocoasă este să aibă o familie unită.

Pentru sunet, Andra a ales aparatura folosita si de artisti internationali precum Beyonce, Robbie Williams sau Justin Bieber

Un alt moment special a fost cel dedicat artistelor care au influentat-o si au inspirat-o in anii de formare profesionala. Pe ecrane imense au aparut imagini cu Madalina Manole, Mihaela Runceanu, Corina Chiriac, Angela Similea, Laura Stoica si Loredana, pe o coloana sonora emotionanta, un discurs motivational al mamei Andrei care ii spunea sa isi urmeze visul. Vocea din inregistrare apartine unei actrite.

Andra a inceput sa cante piesa “Spune-mi” si a invitat-o alaturi de ea sa cante live pe Monica Anghel, ultima din lista ei de artiste care au influentat-o si totodata preferata ei.

La final, invitata speciala a Andrei a tinut un discurs emotionant despre iubire si familie care a adus lacrimi in ochii tuturor.

Andra a reusit astfel sa arate cat este de versatila si de fresh, abordand stiluri diferite in acelasi show si interpretandu-le pe toate ireprosabil. Ea si echipa ei artistica s-au pregatit intens pentru show. 6 tinute au fost create special pentru acest spectacol de Hilke Muslim.

Un amanunt care a adus multa bucurie mai ales pentru copii: la finalul showului, 2000 de baloane cu mesajul “Iubirea Schimba Tot” au fost lansate in sala, peste public. Un alt amanunt pe care publicul nu il cunoaste insa este ca in cabina artistei au fost aduse de vineri aranjamente florale printre care si preferatele ei, freziile, de la Maison Dadoo, pentru a-i aduce zambetul pe buze si a-i da o stare pozitiva inainte de a urca pe scena. Cum in fiecare spectacol Andra a primit multe flori de la public, cabina ei a devenit de la o zi la alta din ce in ce mai colorata si mai parfumata.

Regia concertului a fost semnata de Andrei Batista!

Spectatorii au aut ocazia ca la Sala Palatului sa cumpere primii si noul album, intitulat “Iubirea Schimba Tot”. Materialul contine 6 din ultimele hituri ale artistei, care nu au mai fost niciodata pe CD, si inca 12 piese noi. Discul se va putea cumpara la pretul de 39,99 lei.

Sute de oameni au lucrat la aceasta productie complexa. Regia a fost semnata de Adrian Batista, scenografia de Oana Radu, iar productia muzicala de Serban Cazan si Marius Pop de la Hahaha Production. COBO a fost baletul care a urcat pe scena alaturi de Andra. Spectacolul a fost o productie Arena Events si Andra records. Dupa ultimul concert, artista si echipa ei au sarbatorit in culisele in care au petrecut ultimele 4 zile.

Acum Andra intentioneaza sa se refaca petrecand timp cu familia. De vineri insa, isi reia repetitiile si concertele. O asteapta un concert in fata a mii de oameni la Madrid, dar si unul la Cluj si unul la Targu-Mures.

Trending