Connect with us

Muzica

Lora lanseaza primul album!

Published

on

Lora lansează primul album din cariera. „A voastra, Lora – The Singles Collection” este un disc ce contine 20 dintre cele mai de succes piese ale artistei.

Din recunostinta pentru fanii ei, Lora isi lanseaza primul sau album, “A voastra, Lora” – The Singles Collection. Artista a adunat pe materialul discografic 20 de single-uri ce au fost lansate in ultimii ani. Sunt melodii care s-au bucurat de un mare succes, fredonate in concerte si care au ocupat saptamani in sir prima pozitie a topurilor muzicale. “Ne impotrivim”, “Singuri in doi” (impreuna cu Peter Pop), “Floare la ureche”, “Lasa-ma asa” (alaturi de Akcent), “Draga”, “Asha”, “Fara el” sau “Arde”, dar si piese lansate impreuna cu RACLA, Doddy, Cortes sau Two se vor regasi pe albumul solo semnat Lora.

„Am strans toate gandurile, toate emotiile, toate bucuriile ultimilor ani pe albumul „A voastra, Lora”. Un album imposibil de realizat fara ajutorul vostru. 20 de piese lansate de-a lungul timpului, o colectie de single-uri pe care le-am cantat impreuna in sute de concerte. Albumul marcheaza finalul unei etape si punctul de START al unui nou inceput. Asa ca … let the show begin”, marturiseste Lora.

Fanii vor regasi pe primul ei album o colectie completa de hit-uri pe care Lora le-a lansat de-a lungul anilor si care i-au definit cariera muzicala.

Albumul se poate comanda ACUM!

Albumul este disponibil ACUM pe toate platformele de distributie digitala accesand link-ul: https://MediaPro.lnk.to/AvoastraLoraNe

Materialul discografic este disponibil la comandă pe GetMusic.ro: http://smarturl.it/AvoastraLora.GM

Tracklist album:

01. Asha
02. Ne impotrivim
03. Singuri in doi
04. Floare la ureche
05. Capu’ sus
06. Lasa-ma asa
07. Draga
08. Puisor
09. Bine mersi
10. Ruga
11. Sub stele
12. Arde
13. Fara el
14. Puncte, puncte
15. No More Tears
16. Prin multime
17. Sad Eyes
18. Un vis
19. Rebeli si nebuni
20. C’est la vie

Please follow and like us:
20

Trending