Connect with us

Muzica

Delia de 3 ori la Sala Palatului

Published

on

Delia isi incepe anul cu dreptul. Concertul pe care l-a pregatit pentru aceasta primavara, la Sala Palatului, va avea trei reprezentatii. Artista a anuntat ca fanii o vor putea vedea trei zile la rand: pe 4, 5 si 6 martie, in concerutl PsiheDelia, la Bucuresti.

DELIA – 4, 5, 6 martie, concert „PsiheDelia”, la Sala Palatului

Delia nu este la primul astfel de show, in iarna reusind performanta de a avea un concert SOLD OUT la doar o luna dupa ce a fost anuntat (Delia’s Winter Wonderland), unde bielete au avut preturi cuprinse intre 490 si 690 de lei.

Ma bucura foarte mult faptul ca am mai adaugat un show in seria Psihedelia. E o intreaga experienta care iti schimba perceptia asupra realitatii. Nu e nimic infricosator, doar un show diferit fata de ce am facut pana acum. Imi place sa vin cu un produs bine gandit, cu elemente deloc comune si cel mai important, o productie de calitate la care muncesc cu o echipa imensa de cateva luni bune – Delia

Daca esti fan Delia si vrei sa vezi un show „psihedelic”, ii poti cumpara bilete de pe: http://catmusic.ro/en/bilete/psihedelia-04-03/, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , dar si de la: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

Trending