Connect with us

Muzica

Loredana se reinventeaza!

Published

on

Loredana surprinde inca o data. De Valentine’s Day, super diva Romaniei le face un cadou romanilor, o super balada de dragoste: „Ziua de azi”, un emotionant indemn la a te bucura pentru ceea ce ai si a trai in prezent.

Fiecare clipa e importanta, fiecare zi. Sa o traim constienti, prezenti in fiecare secunda, cu dragoste!” – Loredana

Scrisa in studiourile DeMoga Music si inregistrata cu participarea exceptionala a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti, piesa ”Ziua de azi” e lansata cu un videoclip senzational realizat de Les Ateliers Nomand, in care look-urile spectaculoase ale Loredanei se impletesc cu tehnologia de ultima ora – Captura point Cloud/ proiectie directa pe personaj, retroproiectie, proiectie pe voaluri de matase si lumini DMX sincronizate cu sunetul.

Loredana –  videoclip cu mapping pe chip si haine! Wow!

Realizat in Centrul Cinetic din Bucuresti, videoclipul este o metafora a lumilor pe care ni le construim pana la esenta personalitatii noastre si si-a propus a fi un maraton al utilizarii tehnologiei de ultima ora, in timp real, fara efecte in post productie, tocmai pentru a sublinia importanta clipei prezentului chiar si in latura mai putin cunoscuta de spectatori.

Please follow and like us:
20

Trending