Connect with us

Muzica

Calatorie in sufletul Alinei Eremia

Published

on

O călătorie în sufletul Alinei Eremia. La asta invita ultima ei piesă, “Poartă-mă”. Artista mărturiseşte că aceasta este cea mai sinceră declaraţie de dragoste şi că a fost inspirata de viaţa personală.

“M-am îndrăgostit de această piesă atunci când am ascultat-o şi m-am identificat din prima clipă cu starea ei. Eu cred că nimic nu este întâmplător, melodia a venit într-un moment în care mi-am găsit un echilibru din toate punctele de vedere. Cu un mesaj de dragoste sincer, o linie melodică foarte bine scrisă si o producţie care o susţine perfect, am ştiut că “Poartă-mă” este următorul meu single.” – Alina Eremia

Lansata in luna dedicată îndrăgostiţilor, “Poartă-mă” deseneaza o poveste de iubire sinceră şi plină de emoţie. Filmarea clipului Alinei Eremia a avut loc intr-un decor de un alb imaculat. Pe parcursul filmarilor artista a schimbat 2 tinute iar atmosfera de la filmari a fost una extrem de degajata.

Versurile piesei sunt scrise de Irina Rimes

Irina Rimes şi Alex Cotoi au făcut o treaba excelenţă. Videoclipul este personal, plin de emoţii şi reflectă perfect atmosfera piesei. Dan Petcan m-a ajutat din nou să pun în imagine ce aveam în minte. Sper să purtaţi pe buze această piesă. Este darul meu pentru toti indragostitii”, spune Alina Eremia.

Videoclipul piesei “Poartă-mă” este semnat de Dan Petcan, de hairstyle s-a ocupat George Cozma, make-up Diana Ionescu, styling Irina Hârtia şi Silvia Cristescu. “Poartă-mă” este o producţie MediaPro Music.

Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul “Pariu cu viaţa”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din carieră solo, “With or without you”, urmat de piesă “Tu eşti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată ţara. De asemenea, piesele “Cum se face” şi “Când luminile se sting” s-au bucurat de un succes la fel de mare. Printre celelalte hituri cunoscute se numără “Dulce amar”, în colaborare cu DJ Sava şi What’s Up, “A fost o nebunie”, “Original” sau “Ilegal”. Anul acesta, Alina Eremia a făcut parte din proiectul Blending Spirits, unde a interpretat melodia “Start rec” a trupei “Cred că sunt extraterestru” şi a lansat single-ul “De ce ne îndrăgostim”.

Foto: Unica.ro/Revista Unica

Trending