Connect with us

Beauty

Tunsorile anului 2017

Published

on

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist in transformari radicale de look, dezvaluie care sunt tunsorile anului 2017: pixie, long bob si long layers.

Tunsorile care se poarta anul acesta sunt tunsorile pe scurt, pixie, texturizate, pentru care putem gasi mai multe variante, cu breton mai lung sau mai scurt, iar tunsoarea ne permite styling-uri diferite. Se poarta long bob-ul care poate fi pe drept sau texturizat si la care putem adauga diferite feluri de breton. Iar parul foarte lung se poarta ori pe drept, ori in scari abrupte”, declara Adrian Perjovschi.

 

Hairstylist-ul explica care sunt criteriile in functie de care pot fi alese tunsorile pentru a atrage toate privirile: „Tunsoarea care ti se potriveste cel mai bine trebuie aleasa in functie de fizionomie, prin tunsoare poti armoniza anumite trasaturi ale fetei si astfel croiesti forma cea mai potrivita. Tunsoarea poate fi aleasa si in functie de personalitate, poti alege o tunsoare mai indrazneata sau mai clasica. Printr-o tunsoare cool si avangardista poti iesi foarte mult in evidenta si in acelasi timp poti Ñintineriî. De aceea este cel mai bine sa te lasi pe mana unui specialist, pentru a-ti propune tunsoarea cea mai potrivita si pentru a asculta argumentele.”

Adrian Perjovschi adauga faptul ca se poarta parul sanatos, stralucit si nu foarte coafat: „Se evita coafatul exagerat tocmai pentru a evidentia cat mai mult tunsoarea. Trendurile deja prind foarte bine si deja observam cum din ce in ce mai multe femei adopta parul scurt, acesta fiind foarte cool, chic si feminin.„, mai spune hairstylist-ul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending