Connect with us

Muzica

Giulia lanseaza piesa “Afterparty” impreuna cu Lambrino

Published

on

Giulia a inceput anul cu forte proaspete si lanseaza impreuna cu Lambrino “Afterparty”, o piesa noua insotita de un videoclip cu totul special. Fanii Giuliei vor avea parte de o surpriza foarte placuta, avand in vedere noua colaborare.

Lambrino este un artist  desavarsit, iar muzica este un aspect foarte important din viata sa.

“Afterparty” este o piesa cu un sound intens si foarte creativ, iar videoclipul ne arata cum se distreaza tinerii la petreceri. Muzica buna, dansul si atmosfera de neuitat sunt surprinse in imaginile prezentate de  videoclip. 

Lambrino feat. Giulia – Afterparty -> https://www.youtube.com/watch?v=7LmFYhoupVM

Muzica si textul au fost realizate de What’s UP si  Campeanu Radu Ionut.

„Piesa „Afterparty” mi-a dat o stare buna de la prima ascultare asa ca in momentul in care What’s Up mi-a propus sa cant cateva versuri am acceptat cu drag. E piesa potrivita pentru continuarea unei petreceri de pomina”, a declarat Giulia. 

Sunt foarte bucuros ca am reusit sa fac aceasta piesa. Cu Giulia am colaborat foarte bine, ne-am inteles de minune si ne-am distrat copios cand am filmat videoclipul”, a declarat Lambrino.

O prezenta obisnuita cu scena, Giulia se simte in largul ei in fata multimii. Ea a pasit pentru intaia oara pe o scena la varsta de 6 ani, in emisiunea pentru copii Tip-Top Minitop. In adolescenta, Giulia Anghelescu, a fost membra a trupei Candy, care s-a lansat in anul 2000, iar apoi a devenit solista formatiei  DJ Project.  Artista a cucerit publicul din Romania  cu piese precum „Vorbe goale”, „Jocuri deocheate”, „Ghici cine“, “Nu” cu Dj Project ,”Regrete” cu Dj Project , “Din cauza ta”, „Doua inimi”, „ Ploaie de vara” sau „Ochii tai”. In luna iulie a anului trecut Giulia si Dorian Popa au lansat o piesa specifica anotimpului “Ploaie de vara”, urmata de “Ce-a fost a fost”, o colaborare cu Shift.

Lambrino a colaborat de-a lungul anilor cu trupe ca Hara sau  Talisman, iar single-ul “Gheata si foc” este un  featuring  cu Simona Nae.

Please follow and like us:
20

Trending